Stip op de horizon


Samen werken we aan het vormgeven
van een nieuwe toekomst. De stip op de horizon.

Een slepend conflict, daar kan ieder mens wel wat hulp bij gebruiken. Ik kan bemiddelen in jouw conflict. Of dat nou op je werk, in je familie of met je partner is. Als mediator begeleid ik je en pak ik een stimulerende rol.

Door een conflict staat je ontwikkeling stil. Je kunt de zelfsturing en de verantwoordelijkheid over je leven verliezen. Ik help je de boel weer op de rit te krijgen. Door met je conflict aan de slag te gaan, geloof ik dat je kunt blijven ontwikkelen. Mijn doel is samen met jou een nieuwe toekomst vorm te geven. De stip op de horizon.

Mediation is een communicatief proces. Beide partijen help ik de interactie en de onderlinge communicatie te verbeteren, om elkaars situatie te begrijpen. Om beter te kunnen beslissen hoe jullie met het conflict om willen gaan.

Een belangrijk kenmerk van mediation is dat partijen in alle vrijheid en autonoom over hun conflict kunnen beslissen. Ik ben neutraal en heb geen belang in een bepaalde uitkomst. Ik ben betrokken bij jullie allebei, dus onpartijdig.

Ik begin altijd met een intakegesprek. Waarin we kennismaken met elkaar. Ik vertel hoe het mediationproces verloopt en natuurlijk praten we kort over het conflict.

In de mediationgesprekken help ik partijen om duidelijk te krijgen waar het nu echt om draait. Elke partij krijgt de ruimte om zijn of haar standpunten toe te lichten, natuurlijk is er ook ruimte voor emoties. Dit is belangrijk omdat zo de belangen boven tafel komen.

Als deze duidelijk zijn, kunnen we op zoek naar oplossingen, waar betrokken partijen zich in kunnen vinden. Door met elkaar te brainstormen werken we aan het vormgeven van een nieuwe toekomst. De stip op de horizon.

Bel 06 1340 98 50 of mail gerust voor een gratis intakegesprek!