Stip op de horizon


Samen werken we aan het vormgeven
van een nieuwe toekomst. De stip op de horizon.

Af en toe wat hulp, kan iedereen wel gebruiken of dat nu is omdat je aan jezelf wilt werken? Of dat je een slepend conflict hebt, of dat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt, als je gelukkiger wilt worden, je jezelf wilt ontwikkelen. 

Doordat je merkt dat er een conflict in jou is of dat je een conflict hebt met iemand, een conflict zorgt er voor dat je stilstaat, je ontwikkeling staat stil. Je kunt de zelfsturing en de verantwoordelijkheid over je leven verliezen. Ik help je de boel weer op de rit te krijgen. Door met je conflict aan de slag te gaan, geloof ik dat je kunt blijven ontwikkelen. Mijn doel is samen met jou een nieuwe toekomst vorm te geven. De stip op de horizon.

Coaching

Als je zelf hulp nodig hebt, doordat je vast zit in bepaalde patronen, of omdat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt. Dan ga ik met je kijken waar dit vandaan komt. Samen kijken we naar welke behoeftes je hebt en welke angsten je tegenhouden. Zodat je de toekomst vorm mag geven. Je weer een Stip op de horizon hebt. Waar je naar toe kan werken. Van waaruit je nieuwe keuzes kan maken. Van waaruit je opnieuw kan beginnen.

Mediation

Mediation is een communicatief proces. Ik help de interactie en de onderlinge communicatie te verbeteren, ik help om jezelf beter te begrijpen en om de situatie van de ander te begrijpen. Zodat je daarna zelf mag beslissen hoe je om wilt gaan met de situatie.

Een belangrijk kenmerk van mediation is dat partijen in alle vrijheid en autonoom over hun conflict kunnen beslissen. Ik ben neutraal en heb geen belang in een bepaalde uitkomst. Ik ben betrokken bij jullie allebei, dus onpartijdig.

Ik begin altijd met een intakegesprek. Waarin we kennismaken met elkaar. Ik vertel hoe het mediationproces verloopt en natuurlijk praten we kort over het conflict.

In de mediationgesprekken help ik partijen om duidelijk te krijgen waar het nu echt om draait. Elke partij krijgt de ruimte om zijn of haar standpunten toe te lichten, natuurlijk is er ook ruimte voor emoties. Dit is belangrijk omdat zo de belangen boven tafel komen.

Als deze duidelijk zijn, kunnen we op zoek naar oplossingen, waar betrokken partijen zich in kunnen vinden. Door met elkaar te brainstormen werken we aan het vormgeven van een nieuwe toekomst. De stip op de horizon.

Bel 06 1340 98 50 of mail gerust voor een gratis intakegesprek!